A www.kolikalkulator.hu honlap felhasználási feltételei

biogaia kólika kalkulátor

A BG Distribution Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi út 51.; Cg.01-09-966408, a továbbiakban: Adatkezelő), a www.kolikakalkulator.hu címen elérhető honlapján egy kalkulátort üzemeltet, mely a kérdésekre adott válaszok alapján automatikusan válaszol. A kalkulátor használatához nem szükséges személyes adatok megadása, szükséges azonban a jelen felhasználási feltételek elfogadása.

A kérdőív kitöltése után kapott eredmény nem minősül orvosi szakvéleménynek, ezért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

A Társaság nem tesz lépéseket annak érdekében, hogy a felhasználókat azonosítsa, és pusztán a kérdőív kitöltése alapján nem képes a felhasználókat azonosítani.

A kalkulátor használatán keresztül nem lehet megvásárolni a BG Distribution Hungary Kft. által forgalmazott termékeket, és nem lehet hozzájutni kedvezményre jogosító kuponokhoz sem.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot a jelen feltételek módosítására. A módosított feltételeket az üzemeltető a honlapján teszi közzé, és az a közzététel napján lép hatályba.

A jelen feltételekre a magyar jog az irányadó.

A jelen feltételek 2018. május 25. napján lépnek hatályba.